-Bolt menü -Általános üzleti feltételek
Főoldal.

Általános üzleti feltételek

Minden megrendelés cégünk fizetési és szállítási feltételeinek kizárólagos hatálya alá esik.

Árak

Az oldalainkon feltüntetett árak minden korábban megadott árat érvénytelenítenek. Az árak forintban kerültek megadásra, és tartalmazzák a 27 százalékos általános forgalmi adót.

Szállítási és kezelési költség

Postai úton történő vásárlás esetén a megrendelésekre bruttó 20.000 Ft értékig és 30 kg súlyig 2.100 Ft, 50.000 Ft értékig és 30 kg súlyig 2.500 Ft szállítási és kezelési költséget számítunk fel. Ennél nagyobb súly és/vagy érték esetén egyedi eseti díjat állapítunk meg.

Fizetési feltételek

A fizetés postai utánvéttel lehetséges.

Részszállítás

Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben valamely cikk épp nincs raktáron részszállítást teljesítsünk, ha ez előmozdítja a rendelés teljesítését. Fizetési feltételeink a részszállításokra is vonatkoznak.

Változtatási jog

Fenntartjuk a jogot a műszaki adatok értesítés nélküli megváltoztatására. Minden termékre érvényesek az iparban szokásos, indokolható és elfogadható tűrések és eltérések a méret, súly, szín stb. tekintetében.

30 napos visszaküldési lehetőség

A tőlünk vásárolt áruk a kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldhetők. Igény szerint a vételárat visszatéritjük, az árut kicseréljük vagy más termék vásárlásába beszámítjuk. Ez a lehetőség nem terjed ki a már használt és az egyedi megrendelésre készült termékekre.

36 hónapos jótállás

Minden általunk árusított szerszámra a vásárlás dátumától számított 36 hónapos jótállást vállalunk. E jótállás nem terjed ki a természetes kopásra és elhasználódásra, illetve a nem rendeltetésszerű vagy szakszerűtlen használatból eredő meghibásodásra.

Tulajdonosi jogok

Minden leszállított áru mindaddig az Internet4U Kft. tulajdonát képezi, míg a vevővel fennáló kapcsolatunkból származó esedékes kifizetések részünkre meg nem történtek. Az áruk harmadik személyre át nem ruházhatók és nem használhatók fel biztosítékként vagy fedezetként míg kifizetésük teljes egészében meg nem történt.

Visszamondási jog

Fenntartjuk a jogot a teljesítés előre nem látható körülmények /sztrájk, háború, tűz, természeti katasztrófa, kormányzati intézkedések, közlekedési nehézségek, stb./ esetén történő részleges vagy teljes visszamondására.

Adatkezelés

A vásárlói adatokat Magyarország mindenkori érvényes adatvédelmi törvényei szerint kezeljük.

A fizetés és igazságszolgáltatás helyszíne

Minden szállítás teljesítésének és minden kifizetésnek, csakúgy, mint az igazságszolgáltatásnak Budapest a színhelye. Minden szerződéses viszony Magyarország törvényeinek kizárólagos hatálya alá tartozik. A nemzetközi kereskedelmi törvények nem alkalmazhatók.